HASTANEMİZ KONFERANS SALONUNDA, ‘OSAS DA TARTIŞMALI KONULAR VE GÜNCEL CERRAHİ TEDAVİLER PANELİ’ YAPILDI

Hastanemiz Kulak Burun Boğaz Kliniği ev sahipliğinde KBB BBC Derneği eğitim toplantıları kapsamında ‘osas da tartışmalı konular ve güncel cerrahi tedaviler’ paneli yapıldı. Hastanemiz KBB Kliniğinden Doç. Dr. Mehmet Ali Babademez in moderatörlüğündeki toplantıya, Gazi Üniversitesi KBB Kliniğinden Prof Dr. Metin Yımaz, Giresun Üniversitesi KBB Kliniğinden Prof. Dr. Kürşat Murat Özcan, Hastanemiz KBB Kliniğinden Doç. Dr. Gökhan Yalçıner, Gülhane Tıp Fakültesi KBB Kliniğinden Doç. Dr. Ömer Karakoç ve Ankara Hastanesi KBB Kliğinden Op. Dr. İlker Akyıldız panelist olarak katıldılar. Ankara kulak burun boğaz hekimlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantı , 19 Ocak 2016 da saat 19 -21 arasında Konfrerans salonumuzda gerçekleştirildi.